logo jbnl
JEUGDBRANDWEER GOIRLE
Next Generation Firefighters!

Welkom bij de Goirlese Jeugdbrandweer

vlammetje verkleind

Hier vind je alles wat je wilt weten over de Jeugdbrandweer in Goirle. Jeugdbrandweer is een spannende uitdaging in het brandweervak, maar dan voor de jeugd! Bij de Jeugdbrandweer oefen je voor landelijke jeugdbrandweerbrandweer wedstrijden, ook worden er tal van andere activiteiten georganiseerd op het gebied van brandweer! Ben je nieuwsgierig geworden in wat Jeugdbrandweer Goirle allemaal doet? Kijk gerust verder op onze website of neem een kijkje bij de Jeugdbrandweer. Bij vragen en/of opmerkingen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via het contactformulier.

Demonstratie jubileum EHBO

Afgelopen dinsdagavond 19 mei 2015 vierde de EHBO vereniging van Goirle het 85-jarige bestaan van de vereniging. Deze avond werd ingevuld met tal van EHBO oefeningen met LOTUS slachtoffers. Om 19:30 uur werd de avond officieel geopend door de voorzitter van de EHBO vereniging Jan van Leenders. Hierna startte de diverse oefeningen van de EHBO vereniging.

Om 20:45 uur kwam de Jeugdbrandweer in actie en gaf een demonstratie voor alle aanwezigen. Er zou een buitenbrand zijn gemeld op het terrein van de firma van Puyenbroek, waarna de Jeugdbrandweer van Goirle ter plaatse ging om het incident te bestrijden.

Bekijk hieronder  impressies van de demonstratie.

Next Generation Firefighters

Ontzorgt de toekomst!

Twitter response: "Invalid or expired token."

Jeugdbrandweer Goirle maakt onderdeel uit van Brandweer Midden- en West Brabant
Здесь вы можете приобрести глюкометры и прочие товары для больных диабетом. Лучшие цены в Киеве!