logo jbnl
JEUGDBRANDWEER GOIRLE
Next Generation Firefighters!

Welkom bij de Goirlese Jeugdbrandweer

vlammetje verkleind

Hier vind je alles wat je wilt weten over de Jeugdbrandweer in Goirle. Jeugdbrandweer is een spannende uitdaging in het brandweervak, maar dan voor de jeugd! Bij de Jeugdbrandweer oefen je voor landelijke jeugdbrandweerbrandweer wedstrijden, ook worden er tal van andere activiteiten georganiseerd op het gebied van brandweer! Ben je nieuwsgierig geworden in wat Jeugdbrandweer Goirle allemaal doet? Kijk gerust verder op onze website of neem een kijkje bij de Jeugdbrandweer. Bij vragen en/of opmerkingen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via het contactformulier.

Halve Finale Moerdijk

Afgelopen zaterdag 13 juni is de Jeugdbrandweer van Goirle op wedstrijd geweest in Moerdijk , de juniorenploeg van de Jeugdbrandweer uit Goirle wist zich op 18 april j.l. te plaatsen voor de halve finale. Deze werd afgelopen weekend gehouden in Moerdijk. De Jeugdbrandweer is in de klasse junioren lage druk geeindigd op een 11e plaats, van de in totaal 13 strijdende ploegen.  

Jeugdbrandweer Goirle is trots op het resultaat wat dit jaar is behaald! De junioren behoren tot de beste 25 van Nederland (totaal 159 korpsen) in haar eigen klasse. 

Next Generation Firefighters

Ontzorgt de toekomst!

Twitter response: "Invalid or expired token."

Jeugdbrandweer Goirle maakt onderdeel uit van Brandweer Midden- en West Brabant
Здесь вы можете приобрести глюкометры и прочие товары для больных диабетом. Лучшие цены в Киеве!