logo jbnl
JEUGDBRANDWEER GOIRLE
Next Generation Firefighters!

Welkom bij de Goirlese Jeugdbrandweer

vlammetje verkleind

Hier vind je alles wat je wilt weten over de Jeugdbrandweer in Goirle. Jeugdbrandweer is een spannende uitdaging in het brandweervak, maar dan voor de jeugd! Bij de Jeugdbrandweer oefen je voor landelijke jeugdbrandweerbrandweer wedstrijden, ook worden er tal van andere activiteiten georganiseerd op het gebied van brandweer! Ben je nieuwsgierig geworden in wat Jeugdbrandweer Goirle allemaal doet? Kijk gerust verder op onze website of neem een kijkje bij de Jeugdbrandweer. Bij vragen en/of opmerkingen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via het contactformulier.

Seizoensafsluiting 2015

Ter afsluiting van het seizoen is Jeugdbrandweer Goirle afgelopen zaterdag 18 juli op bezoek geweest bij de Brandweer in Antwerpen, kazerne Noord. Dit is één van de grootste brandweerkazerne's in Europa.  Jeugdbrandweer Goirle kreeg een rondleiding door de kazerne, waar onder andere vele voertuigen  waren te bewonderen, de radiokamer, sportfaciliteiten, een groot magazijn, slangenwasstraat en een crisiscentrum. 

Bij terugkomst in Goirle heeft de Jeugdbrandweer de dag afgesloten met een smakelijke BBQ op de kazerne. Jeugdbrandweer Goirle wenst iedereen een fijne vakantie toe!

Next Generation Firefighters

Ontzorgt de toekomst!

Twitter response: "Invalid or expired token."

Jeugdbrandweer Goirle maakt onderdeel uit van Brandweer Midden- en West Brabant
Здесь вы можете приобрести глюкометры и прочие товары для больных диабетом. Лучшие цены в Киеве!