logo jbnl
JEUGDBRANDWEER GOIRLE
Next Generation Firefighters!

Welkom bij de Goirlese Jeugdbrandweer

vlammetje verkleind

Hier vind je alles wat je wilt weten over de Jeugdbrandweer in Goirle. Jeugdbrandweer is een spannende uitdaging in het brandweervak, maar dan voor de jeugd! Bij de Jeugdbrandweer oefen je voor landelijke jeugdbrandweerbrandweer wedstrijden, ook worden er tal van andere activiteiten georganiseerd op het gebied van brandweer! Ben je nieuwsgierig geworden in wat Jeugdbrandweer Goirle allemaal doet? Kijk gerust verder op onze website of neem een kijkje bij de Jeugdbrandweer. Bij vragen en/of opmerkingen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via het contactformulier.

Landelijke kwartfinale

Op zaterdag 28 mei aanstaande organiseren wij de kwartfinale van de landelijke wedstrijden. Deze dag worden er ongeveer 250 gasten verwacht uit het hele land. In totaal nemen er in de klasse Aspiranten Lagedruk 16 korpsen met een Jeugdbrandweer deel aan deze dag. Iedereen is van harte welkom om deze dag een kijkje te komen nemen bij de landelijke wedstrijden in Goirle.

De wedstrijdlocatie blijft tot de wedstrijddag een verrassing, dit om de deelnemende teams geen kans te geven zich voor te bereiden van de omgeving waarin ze de wedstrijdonderdelen zullen moeten afwerken. Op de wedstrijddag wordt bij de brandweerkazerne aan de Kerkstraat 14-18 de exacte wedstrijdlocatie bekend gemaakt.

De prijsuitreiking zal plaatsvinden tussen 17:00 uur en 18:00 uur op het terrein van de HaVeP. De eerste vier ploegen van beide wedstrijdbanen zullen zich plaatsen voor de landelijke halve finale van Jeugdbrandweer Nederland.

20-jarig bestaan
De Jeugdbrandweer uit Goirle viert dit jaar ook haar 20-jarig bestaan. In 1996 werd de Jeugdbrandweer door een aantal fanatieke vrijwillige brandweermannen opgericht. Ze wilden hiermee de jeugd van Goirle de kans bieden om op een leuke manier kennis te maken met het brandweervak.

Vandaag de dag valt de Jeugdbrandweer onder de Veiligheidsregio en heeft de Jeugdbrandweer ten doel een kweekvijver te vormen voor de vrijwillige-, dan wel niet beroeps-brandweer van Nederland.

2016 jeugdbrandweer goirle 1

Meer info
Meer informatie over deze dag is onder andere te vinden op de daarvoor speciaal ingerichte website wedstrijd.jeugdbrandweergoirle.nl of volg ons op Facebook.

Next Generation Firefighters

Ontzorgt de toekomst!

Twitter response: "Invalid or expired token."

Jeugdbrandweer Goirle maakt onderdeel uit van Brandweer Midden- en West Brabant
Здесь вы можете приобрести глюкометры и прочие товары для больных диабетом. Лучшие цены в Киеве!