logo jbnl
JEUGDBRANDWEER GOIRLE
Next Generation Firefighters!

Welkom bij de Goirlese Jeugdbrandweer

vlammetje verkleind

Hier vind je alles wat je wilt weten over de Jeugdbrandweer in Goirle. Jeugdbrandweer is een spannende uitdaging in het brandweervak, maar dan voor de jeugd! Bij de Jeugdbrandweer oefen je voor landelijke jeugdbrandweerbrandweer wedstrijden, ook worden er tal van andere activiteiten georganiseerd op het gebied van brandweer! Ben je nieuwsgierig geworden in wat Jeugdbrandweer Goirle allemaal doet? Kijk gerust verder op onze website of neem een kijkje bij de Jeugdbrandweer. Bij vragen en/of opmerkingen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via het contactformulier.

Resultaten kwalificatiewedstrijd

IMG 7325Afgelopen zaterdag wist Jeugdbrandweer Goirle zich te plaatsen voor de landelijke halve- en kwartfinale. Zaterdag 8 april 2017 zijn we op kwalificatiewedstrijd geweest in Hagestein/Vianen. Beide ploegen wisten zich te plaatsen, de ene (met een 2e plaats) voor de halve finale op zaterdag 10 juni in Gilze en Rijen. De andere ploeg (met een 3e plaats) mag deelnemen aan de kwartfinale op zaterdag 27 mei in Baarn, en maakt hiermee alsnog kans op een plaats in de halve finale. 

Een ontzettend mooi resultaat waar wij als Jeugdbrandweer Goirle ontzettend trots op zijn. Wij feliciteren onze mannen dan ook van harte en wensen ze veel succes bij de volgende ronde.

Next Generation Firefighters

Ontzorgt de toekomst!

Twitter response: "Invalid or expired token."

Jeugdbrandweer Goirle maakt onderdeel uit van Brandweer Midden- en West Brabant
Здесь вы можете приобрести глюкометры и прочие товары для больных диабетом. Лучшие цены в Киеве!