logo jbnl
JEUGDBRANDWEER GOIRLE
Next Generation Firefighters!

Welkom bij de Goirlese Jeugdbrandweer

vlammetje verkleind

Hier vind je alles wat je wilt weten over de Jeugdbrandweer in Goirle. Jeugdbrandweer is een spannende uitdaging in het brandweervak, maar dan voor de jeugd! Bij de Jeugdbrandweer oefen je voor landelijke jeugdbrandweerbrandweer wedstrijden, ook worden er tal van andere activiteiten georganiseerd op het gebied van brandweer! Ben je nieuwsgierig geworden in wat Jeugdbrandweer Goirle allemaal doet? Kijk gerust verder op onze website of neem een kijkje bij de Jeugdbrandweer. Bij vragen en/of opmerkingen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via het contactformulier.

Wij zijn op zoek naar jou!

IMG 7413Wij zijn op zoek naar nieuwe jeugdbrandweer leden. Ben jij tussen de 12 en 18 jaar, woonachtig in Goirle en ben jij op zoek naar een leuke spannende uitdaging? Dan is wellicht de jeugdbrandweer iets voor jou! Als lid van de jeugdbrandweer maak je deel uit van een hecht team die samen met elkaar een spannende uitdaging aangaan. Het doel van de jeugdbrandweer in Goirle is om op een plezierige manier van alles te leren over het brandweervak. De jeugdbrandweer in Goirle oefent wekelijks op donderdagavond van 19:00 uur t/m 20:30 uur, met uitzondering van de schoolvakanties. Op de oefenavonden worden zowel de theoretische als praktische vaardigheden uitgelegd en wordt er realistisch geoefend op locatie bij diverse bedrijven in Goirle. Je wordt tijdens alle activiteiten begeleid door vrijwilligers van het brandweer korps van Goirle.

Interesse?
Heb jij interesse gekregen in de jeugdbrandweer en woon je in de omgeving van Goirle? Meld je dan snel aan voor een kijkavond via: www.jeugdbrandweergoirle.nl/kijkavond of neem contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Next Generation Firefighters

Ontzorgt de toekomst!

Twitter response: "Invalid or expired token."

Jeugdbrandweer Goirle maakt onderdeel uit van Brandweer Midden- en West Brabant
Здесь вы можете приобрести глюкометры и прочие товары для больных диабетом. Лучшие цены в Киеве!