logo jbnl
JEUGDBRANDWEER GOIRLE
Next Generation Firefighters!

Welkom bij de Goirlese Jeugdbrandweer

vlammetje verkleind

Hier vind je alles wat je wilt weten over de Jeugdbrandweer in Goirle. Jeugdbrandweer is een spannende uitdaging in het brandweervak, maar dan voor de jeugd! Bij de Jeugdbrandweer oefen je voor landelijke jeugdbrandweerbrandweer wedstrijden, ook worden er tal van andere activiteiten georganiseerd op het gebied van brandweer! Ben je nieuwsgierig geworden in wat Jeugdbrandweer Goirle allemaal doet? Kijk gerust verder op onze website of neem een kijkje bij de Jeugdbrandweer. Bij vragen en/of opmerkingen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via het contactformulier.

Oefenlocaties gezocht!

Het wordt voor ons als jeugdbrandweer steeds moeilijker om bedrijven te vinden die hun bedrijfsruimte beschikbaar willen stellen voor de jeugdbrandweer als oefenlocatie.

Graag willen wij uw aandacht vragen voor het volgende. 

Wij zijn op zoek naar bedrijven die hun bedrijfsruimte één of twee keer per seizoen op een donderdagavond van 18.45 uur t/m 20.45 uur, tussen de periode van november t/m juni, beschikbaar willen stellen, zodat wij met de jeugdbrandweer op een realistische manier kunnen blijven oefenen in Goirle.

Er wordt uiteraard geen gebruik gemaakt van water binnen de beschikbaar gestelde bedrijfsruimte. En we ensceneren de oefeningen met licht- en geluidseffecten.

Meer informatie over Jeugdbrandweer Goirle vind u hier.

Bent of kent u iemand die zijn/haar bedrijfsruimte eventueel beschikbaar wil stellen? Neem dan contact op met Jeugdbrandweer Goirle.

Next Generation Firefighters

Ontzorgt de toekomst!

Twitter response: "Invalid or expired token."

Jeugdbrandweer Goirle maakt onderdeel uit van Brandweer Midden- en West Brabant
Здесь вы можете приобрести глюкометры и прочие товары для больных диабетом. Лучшие цены в Киеве!