logo jbnl
JEUGDBRANDWEER GOIRLE
Next Generation Firefighters!

Welkom bij de Goirlese Jeugdbrandweer

vlammetje verkleind

Hier vind je alles wat je wilt weten over de Jeugdbrandweer in Goirle. Jeugdbrandweer is een spannende uitdaging in het brandweervak, maar dan voor de jeugd! Bij de Jeugdbrandweer oefen je voor landelijke jeugdbrandweerbrandweer wedstrijden, ook worden er tal van andere activiteiten georganiseerd op het gebied van brandweer! Ben je nieuwsgierig geworden in wat Jeugdbrandweer Goirle allemaal doet? Kijk gerust verder op onze website of neem een kijkje bij de Jeugdbrandweer. Bij vragen en/of opmerkingen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via het contactformulier.

Brandweervoertuig

De brandweerwagen in de achtergrond is sinds een maand eigendom van de jeugdbrandweer. Deze wagen is geschonken door Vaassen Flexible Packaging wegens het stoppen van haar bedrijfsbrandweer. De jeugdleden zijn enorm blij met de nieuwe aanwinst.

Het gaat om een voertuig van het merk Magirus Deutz (bj. 1980) en zal gaan dienen als jeugbrandweervoertuig en zal daarmee elke donderdag op oefening gaan. Ook zal het voertuig mee gaan op de jaarlijkse wedstrijden waar jeugdbrandweer Goirle aan mee doet. Hieronder is een foto te zien van het nieuwe voertuig.

Nogmaals willen wij als jeugdbrandweer Vaassen Flexible Packaging op deze manier bedanken voor het prachtige voertuig.

Next Generation Firefighters

Ontzorgt de toekomst!

Twitter response: "Invalid or expired token."

Jeugdbrandweer Goirle maakt onderdeel uit van Brandweer Midden- en West Brabant
Здесь вы можете приобрести глюкометры и прочие товары для больных диабетом. Лучшие цены в Киеве!