logo jbnl
JEUGDBRANDWEER GOIRLE
Next Generation Firefighters!

Welkom bij de Goirlese Jeugdbrandweer

vlammetje verkleind

Hier vind je alles wat je wilt weten over de Jeugdbrandweer in Goirle. Jeugdbrandweer is een spannende uitdaging in het brandweervak, maar dan voor de jeugd! Bij de Jeugdbrandweer oefen je voor landelijke jeugdbrandweerbrandweer wedstrijden, ook worden er tal van andere activiteiten georganiseerd op het gebied van brandweer! Ben je nieuwsgierig geworden in wat Jeugdbrandweer Goirle allemaal doet? Kijk gerust verder op onze website of neem een kijkje bij de Jeugdbrandweer. Bij vragen en/of opmerkingen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via het contactformulier.

Uitslag Wedstrijden 2013

Bij de junioren die om 15:15 uur speelde was de melding van een automatisch brandalarm in een leegstaand schoolpand. Doordat het automatisch brandalarm was afgegaan, had de ploeg gebruik kunnen maken van de brandmeldinstallatie waar men op kon zien waar de brand zich bevond. Doordat de junioren rechtsom zijn gaan verkennen gingen ze in de mist door een vuurhaard voorbij te gaan. Ondanks deze fout eindigde ook de junioren op een 8ste plek van de 12 ploegen. Dit is zeker zeer mooie prestatie en dan te bedenken dat er enkele jeugdleden pas een paar weken meespelen. 

Nadat de uitslagen bekend waren zijn we vertrokken in de richting van de brandweerkazerne van Utrecht Leidsche Reijn voor een rondleiding op deze beroepskazerne. Rond de klok van 20:00 uur zijn we weer huiswaards gekeerd. 

Uiteraard zijn er ook foto's van deze dag gemaakt en deze zijn te bekijken op onze facebookpagina. 

Next Generation Firefighters

Ontzorgt de toekomst!

Twitter response: "Invalid or expired token."

Jeugdbrandweer Goirle maakt onderdeel uit van Brandweer Midden- en West Brabant
Здесь вы можете приобрести глюкометры и прочие товары для больных диабетом. Лучшие цены в Киеве!