logo jbnl
JEUGDBRANDWEER GOIRLE
Next Generation Firefighters!

Welkom bij de Goirlese Jeugdbrandweer

vlammetje verkleind

Hier vind je alles wat je wilt weten over de Jeugdbrandweer in Goirle. Jeugdbrandweer is een spannende uitdaging in het brandweervak, maar dan voor de jeugd! Bij de Jeugdbrandweer oefen je voor landelijke jeugdbrandweerbrandweer wedstrijden, ook worden er tal van andere activiteiten georganiseerd op het gebied van brandweer! Ben je nieuwsgierig geworden in wat Jeugdbrandweer Goirle allemaal doet? Kijk gerust verder op onze website of neem een kijkje bij de Jeugdbrandweer. Bij vragen en/of opmerkingen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via het contactformulier.

Halve finale bereikt!

Zaterdag 18 april is de Jeugdbrandweer van Goirle op landelijke wedstrijd geweest in Grave. Jeugdbrandweer Goirle heeft zich met een ploeg weten te plaatsen voor de halve finales, welke gehouden wordt op 13 juni 2015 in Moerdijk. 

De dag begon vroeg voor de Jeugdbrandweer uit Goirle, om 07:00 verzamelen op de kazerne om vervolgens te vertrekken naar Grave. Een primeur was de nieuwe tankautospuit (20-9331) van Goirle die deze dag mee mocht op wedstrijd. Eenmaal aangekomen mochten de aspiranten het spits afbijten deze dag, ze moesten om 09:00 uur spelen en uitrukken voor een automatisch brandalarm bij een (sloop)pand. Kort daarna mochten de junioren spelen, zij moesten uitrukken voor een binnenbrand bij een jongerencentrum in Grave.

Na het spelen van de wedstrijden is de Jeugdbrandweer uit Goirle vertrokken richting Nijmegen, hier hebben ze onder andere mogen; laserschieten, glow-in-the-dark midget golven en lasersquashen. Na een geslaagde middag zijn ze weer vertrokken richting Grave.

Om 18:00 uur vond de prijsuitreiking plaats op de brandweerkazerne van Grave met een toespraak van de burgemeester. De aspiranten zijn op de 12e plaats geëindigd en de junioren op een tweede plaats en hebben zich daarmee geplaatst voor de halve finale op 13 juni in Moerdijk.

Next Generation Firefighters

Ontzorgt de toekomst!

Twitter response: "Invalid or expired token."

Jeugdbrandweer Goirle maakt onderdeel uit van Brandweer Midden- en West Brabant
Здесь вы можете приобрести глюкометры и прочие товары для больных диабетом. Лучшие цены в Киеве!